tirsdag 2. mars 2010
Det var egentlig på høsten i fjor dette prosjektet startet, men så har det tatt litt tid både å gjøre det ferdig og å få dokumentert det.

Planen var i første omgang å lage noe med favorittgarnet; eskimo. Etter en titt på Garnstudio bestemte jeg meg for å lage tøfler. Oppskriften finner dere her! Så jo så enkelt og greit ut med hekling. 16 lapper skulle hekles tilsammen, og det gikk også etter planen. Men så kom monteringen og den var det værre med. Heldigvis ble dette foretatt på hyttetur på Oppdal sammen med Hilde, Tonje, Chatrine, og ei vennine av Chatrine. Tonje var flinkeste flinka i å finne frem i virr varet.

Da tøffelen var montert sammen så den slik ut:
Som dere ser så var de både store nok til å brukes som lue og mye annet :)
Deretter skulle de toves. Etter det så de slik ut:Altså ikke så alt for ille, men de ble for klumpete. Så de er bare såvidt gått inn og ligger nå på hylla i gangen. Neste gang, som aldri kommer til å skje, så kan det vel vær en idè å ta litt mindre pinne kanskje.... :/
Jaja, alt kan ikke være like vellykket. Morro var det lell!

Kathy

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ble et langvarig prosjekt dette gitt, er jo en stund siden hytteturen vår. :) Vi var jo relativt skeptiske en stund der, men synes de ble ganske så fine til slutt jeg. Over til neste prosjekt....
Hilde

Tonje sa...

Herregud for et lekkert bilde av mæ!
Men dem blei jo ganske så flott etter tovinga:)
Men lurer på om det e noe galt med kodinga på bloggen din? Noe av teksten som har falt vekk. Eller kanskje det er computer'n min?
Klems

Kathrine sa...

Ja, det tok litt tid. Ble gørrlei av å holde på dem de lappene! Også er det jo det at jeg stadig finner på noe nytt også da... :) De ble greie, men ikke verdt slitet egentlig. Da er det mye lettere og bedre med ballerinatøfler synes jeg! Bildet er av ypperste klasse Tonje, morro var det og!

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere