lørdag 27. mars 2010

Nok en bursdagsgave! Denne gangen til Hegemor!

Under utallige kaffebesøk så hadde jeg nemlig registrert at denne tuppa var svært glad i sjal og skjerf. Så da var det bare å stikke hodet ned i garnposene og se om det var noe der som kunne brukes, og det var det :)


Har laget flere lignende sjal, et sort til meg selv og et beige til Biggi i bursdagsgave for noen år siden. Oppskriften har jeg fått av Renate, og den er veldig enkel og grei. Bare luftmasker og staver hele veien. Her er en oppskrift som er lik.

Garnet heter Sara (70% acryl, 30% polyamid, strikkefasthet 24m = 10cm) , og er kjøpt på sparkjøp. Heklepinne jeg brukte var nr.4.

Synes det ble fint jeg!


Kathy

2 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig fint Kathrine. Har kommet igang med grytekluter, og du verden så fornøyd jeg er:) Blir vanlige firkanter først, så skal jeg lage den jeg fikk av deg senere. K.lem fra Lene

Kathrine sa...

Så bra! Jeg har trua på deg! Du har det i fingra veit du, så bare du kommer igang så tenker jeg det går strykende!

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere