tirsdag 16. mars 2010
Blåbær er jo godte godt! Og når man har flydd rundt i skogen mesteparten av høsten og sanket inn både det ene og det andre så må det jo brukes :) Vanligvis så bruker jeg å slenge litt blåbær i havregrøten på morgen. Jeg har også prøvd å tørke de for å ha de i frokostblanding, men det ble ikke så vellykket som jeg håpet.


Denne gangen var jeg i sving med bakst til SL. Bakte i tillegg skolebrød, snurrer med ost og skinke og boller fylt med karbonadedeig i tomatsaus som vi skulle ha å stappe i oss mellom kamper og div.

På blåbær- og vanilje bollene delte jeg hvetedeigen opp i emner, sprøytet på en dæsj med (ferdig... fy og fy egentlig..., men du verden så kjekt når man har dårlig tid. Kan evt sprites opp litt med litt ekstra ferske vaniljefrø fra vaniljestang) vaniljekrem og la noen fryste blåbær vendt i potetmel oppå toppen. Så var det bare å pakke de igjen og steke. Potetmelet suger opp litt av væsken som kommer fra de fryste blåbærene så bollene ikke blir så våte inni.

De ble ikke så aller værst, kunne kanskje vært litt søtere. Derfor ble de også servert med melis på toppen :p En herlig forsmak på sommeren synes nå jeg!

Kathy

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere