søndag 4. april 2010
Jeg bare måtte! Og du verden så fornøyd jeg er med at jeg måtte det :) Hvem kan vel overleve påsken uten en ekte kvikklunsjlue!?

Googlet litt og fant noen utgaver å kopiere, samt at jeg måtte sette meg ned for å tegne opp mønster til bokstavene så de skulle bli like. Å finne garn med de eksakte fargene var vel egentlig det som ble vanskeligst. Jeg endte opp med pt5 garn og heklepinne nr.2,5. Maskene jeg brukte er Kathrines egenkomponerte for anledningen. Brukte samme maskeantall hele veien, og bare snurpet inn på toppen til dusken (ingen felling). Burde kanskje felt litt halvveis, men det får bli neste gang.

Ble veldig fornøyd med resultatet. Brukte den på butikken i går og da så hun i kassen at den var kul! Sweet! Før påske hadde vi idèmyldring på jobben og kom da frem til en rekke nye idèer til prosjekter. Hva med en solo lue, en Swix V40 BLÅ EXTRA, en "Langt å gå....", eller en SMIL (sjokolade) lue!? "KUK I KANO" ble også foreslått......

Vel vel, dett var dett for denne gang. Jeg kan jo også nevne at påsken har vært meget produktiv, på syfronten, pga det ekstremt dårlige været i Trysil. Så om ikke lenge kommer det masse mer her i bloggen!

Fortsatt god påske til dere alle!

Kathy

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nei så kul! Den var virkelig orginal. Super flink du er!
Gleder meg til å se hva mer du har produsert i påsken og fremover. Jeg lar meg inspirere.

Tine

Ulven sa...

Jeg tar gjerne en med "Langt å gå...". ;)

Anonym sa...

Genial lue! Flinka!!

Mvh Nattnissen ;)

Kathrine sa...

Tusen takk alle sammen! Har fått endel kommentarer på den nå :) Artig det! Og ønsker er registrert!

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere