tirsdag 27. april 2010
Halloen!

For tiden sitter jeg nedlessa i masteroppgaven min, men en time på kveldingen må man kunne sette av til litt sysler synes nå jeg :)

De forrige toalettmappene jeg lagde solgte jeg med en gang til ei vennine! Morro! Så da tenkte jeg at jeg kunne lage noen flere. Skader uansett ikke å ha litt lager :) Og vil noen kjøpe de så koster de 100,-. Cookies stoffet har jeg kjøpt på ebay, resten på Stoff og Stil. Her har dere de:


I tillegg skulle jeg være så snill å lage Tonemor en strikketøymappe som takk for lånet av onepiecen, men som dere ser gikk ikke det helt etter planen! Ble alt for liten denne gangen også, og i overkant høy.... :/. Men da er det jo bare å prøve igjen da... Uansett, kan vel også denne saken brukes til ett eller annet! Stoffet har jeg kjøpt på Stoff og stil, og mønster har jeg ikke brukt, bare sett på tutorials som ligger på nettet.


Også the grand finale; lørdagens syslerier! Til hovedrett ble det ovnsbakte kyllingfileter fylt med kremost iblandet ferske urter, servert med sopprisotto med kantareller og hjemmelaget foccachia! Kantarellene har jeg seff plukket selv! OG Ó herrlige dessert: Sjokoladekake med mangomousse, servert med avokadoiskrem! Oppskriften jeg har fulgt legger jeg ut så fort jeg husker hvor jeg fant den ;) Oppskriften på avokadoiskremen fant jeg heller ikke igjen i farten, men legger ut link til den også!


Jammen var det ikke godt også! Og sånn bye the way kan jeg fortelle at ordet avokado stammer fra ahuacatl, som også betyr testikkel :D OG at det faktisk er et bær! Ja, ser der du... jammen lærer jeg ikke bort noe i denne fanatastiske bloggen også!

Jeg har forresten også bestilt meg nye merkelapper! Denne gangen er de mørkebrune i bakgrunnen med turkis skrift. Denne gangen står det Kathrines pyslerier, - made with love- ! *glede seg til å få de i posten*

Vi prekast! Helsing Kathrine!

3 kommentarer:

synnøve sa...

:-) så søte de mappene er. og den desserten så deilig ut.

Kort og Søm sa...

Så fine ting du har sydd! :o)
Og deserten så veldig god ut...*smiler*..
Ha en fin kveld!

Kathrine sa...

Tusen takk! Desserten er absolutt å anbefale :)

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere