tirsdag 13. april 2010
Pannebånd og luer er jo kjekt å ha ;) Denne gangen av de tynne jersey (stretch) utgaven som er kjekk å ha tidlig på høsten og på våren! Mønsterene har jeg kommet frem til selv med litt tegning, prøving og feiling. Luemønsteret tror jeg at jeg har funnet en endelig utgave på nå (ikke det jeg har på bildet, litt smalere rundt sidene). Pannebåndet er i kombinasjon med en hals; kan enten brukes som hals eller som pånnebånd i brettet tilstand. Stoffet er som vanlig kjøpt på Stoff og Stil! Disse luene og pannebåndene selger jeg hvis noen har lyst til å kjøpe! De koster 100,- inkludert frakt ;)Så var det Devinelua da! Ble ikke akkurat som den skulle. Rillene som går vertikalt skulle vri seg rundt. Vel vel, ingen krise akkurat, men synes den var enda søtere med vriinga. Denne har jeg ikke tenkt til å ha selv, tror den ser bedre ut på noen andre hoder :D Selger denne for 150,- , og kan lage flere hvis noen har ønsker om det! OG om det er noen som har bursdag i nærmeste fremtid så er det seff lov å ønske seg en sånn ;)


Husker ikke helt om jeg har nevnt det før, men jeg bestilt meg to veskemønster av Amy Butler! Check them out! Field bag og Birdie sling! Ohhh joy *klappe i hendene* som jeg gleder meg til å få de i posten! Da skal det fanden fleske meg ta syes :D Amy designer også stoff, så det skal seff også bestilles!

Kathy


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere