søndag 2. mai 2010
Søndag er favorittdagen min! Bare lax og hele dagen fremfor seg, forhåpentligvis uten spor av gårsdagens strabasser :D

Mat må man jo også ha på søndager. Det begynte vel egentlig med at jeg hadde lyst på dill, av alle ting... Og hva passer bra med dill?? Jo, laks! Så da ble det sånn.

Laksen fikk brødkrumler med basilikum og hvitløk på seg, og sjush inn i ovnen på 200 grader i underkant av 20 minutter. Fenikkel, løk og gulrøtter ble skåret opp og pakket i foliepakker med litt olje, salt og pepper. Disse satte jeg inn ca 7 min før fisken i ovnen og tok de ut samtidig som fisken. De lune dillpotetene laget jeg ved å blande 1ss majones med 3ss lettrømme, 1/2 ts sennep, en skvis med sitron og salt, pepper og hakket frisk dill. Kokte potetene og delte de i biter mens de enda var varme og blandet de i røra. Ble ikke værst det derre vil jeg si :)

Også desserten da!
Disse har jeg hatt lyst til å lage hele uka, men så er det det at man ikke kan holde på å stappe i seg sånt støtt, for da blir det ingen sprading i bikini til sommeren kan du si!

Oppskriften til disse finner dere her! Selve muffinsrøra er av sjokolade, med en dæsj kokkosmelk.
Inni de stappet jeg en halv bounty før jeg stekte de. Glasuren er sjokoladeglasur med bittelitt honning og ristet kokkos. Nam!!!!

Det eneste var at de var litt smuldrete i deigen, men når man er sånn en brownieelsker som meg så vil man jo alltid ha det klissete og seigt.... Så noe å klage på var det egentlig ikke!

Håper dere alle har hatt en super helg!

Kathy

1 kommentarer:

Silje sa...

*sikle*.... ;p

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere