tirsdag 6. april 2010


Ja, da var altså påskeaktivitetene igang! Været i Trysil var jo ikke akkurat bra, bare grått og trist. Da var det jammen fint at pappa hadde vært så snill å kjøpe med symaskin til meg, og at jeg hadde vært på Stoff og Stil og handlet inn diverse :)


Jeg hadde bestemt meg for å lage en slags veske/handlenett. Mønsteret jeg brukte som mal til mitt mønster er dette. Vesken ble fóret med en type stoff og ytterstoff av en annen type. Inni sydde jeg også i en liten lomme. Rundt kanten satte jeg også på et skråbånd.

Resultatet ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Alt for korte og smale hanker, i tillegg synes jeg selve veskedelen ikke var dyp nok. Men å sy den var greit nok, ikke noe fuss. Jeg har i ettertid laget enda en utgave av vesken, og heller ikke denne gangen ble jeg fornøyd. Fortsatt for smale hanker. Nå er jeg også drit lei stoffet, så har heller brukt tid på å lage andre typer vesker og småtterier som babybodier! Men alle gode ting er vel tre!?

Her er førsteutkastet:


Siden jeg var drit lei heiv jeg meg over et buttercupveskemønster i stedet :D Og denne ble også laget i stoff og stil sitt stoff, fra sånne patchworkfirkanter som koster slikk og ingenting. Lett som en plett! Og du verden så fornøyd jeg ble! Eneste dumme var at jeg ikke hadde glidelås eller trykknapper når jeg holdt på, så den er litt upraktisk siden den ikke kan lukkes. Men pytt pytt..... Her ligger mønsteret!


Jeg kan forøvrig svært varmt anbefale alle dere små kreative spirer til å gå inn på nettbutikken til Snella & Petronella !
De lager knapper i keramikk, som de også lager øredobber, mansjettknapper og ringer av. På disse er det blandt annet trykket mange morosamme ord!


Og følg med fremover, det kommer til å hagle inn med forskjellige ting jeg har sydd!


Kathy

3 kommentarer:

Celine sa...

Hei Kathy! Ser på bloggen din jevnlig jeg, utrolig flink du er!!!! Ser at du kose deg masse! Kunne ønske jeg hadde så mye kreativitet inni meg :-) Mulig å bestille ting du lager?
Klem Celine

Kathrine sa...

Tusen takk Celiné! Jeg lager gjerne ting som jeg viser frem i bloggen til de som ønsker det, bare morro det! Såfremt det ikke er ting som har vært noe dritt å lage, som jeg ikke har5 lyst til å lage igjen. Men tenkte jeg skulle begynne å skrive i innleggene hva jeg kan selge og hva jeg skal ha for det!
Morro at du følger med!

Anonym sa...

Dæm va va bra fin ja! haha
-Marthe-

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere