søndag 11. april 2010

Endelig heeelg!!!! Da må man seff finne på noe kos :)

Inviterte noen snupper til skravlings, og hadde på forhånd bestemt meg for å lage noe med blåbær. Tidligere hadde jeg stupt ned i fryseren og fått konstatert at der var det litt i overkant mye bær nedi. Sånn går det når man er så glad i å fly i skauen :D

Som mange ganger før ble det en oppskrift av Leila Lindholm, min favoritt bakedame! Oppskriften finner dere her; äppeltantens smuldegspajer!


Fantastisk godt! Og så enkelt! Perfekt når alt man egentlig har lyst til er å sitte forran symaskina ;) Dessuten så er det jo helt genialt at man nesten kan putte hva som helst i som fyll! Jeg digger "man tager hva man haver"!

Også var det sminkepungene da! De er ca på 20x10 cm, og er ganske så fine om jeg må si det selv :D Dessuten, så har jeg faktisk videre-distribuert to stykker til Lisa, som skulle ha bursdagsgaver! Morro!!!!!! Disse kommer jeg også til å lage flere av, så er det noen som ønsker seg en i bursdagsgave, vil ha en selv eller til gave til andre, så ROP UT! Så blir vi enige om en deal.


Angrer litt i ettertid på at jeg ikke strøk de før jeg tok bilder, men det får dere bare bære over med! Mønsteret jeg har brukt er det samme som i buttercup vesken i innlegget før dette. Her er link til det.

Kathy

2 kommentarer:

Tonje:) sa...

Herlighet kor produktiv du e du da! (Har du egentlig tid til å jobb med master'n?? Hehe;))Kjempefine sminkemappa, du har jobba litt harder på symaskin di enn æ har gjort på mi. E inn i en hekleperiode, så da må symaskina vent litt:)

Kathrine sa...

Tusen takk!
Tenker ikke mye på den på kveldstid gitt ;) Men blir vel mer fremover nå, har hatt mitt første "panikkanfall" nå også :D Du må vise frem produktene dine da, så kanskje jeg får litt inspirasjon til hekling jeg også!

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere