lørdag 17. april 2010
Jeg har nok en gang vært på Stoff og Stil for å hamstre! Det er jo ikke en prosess som går unna i en fei akkurat, men ut av butikken kom jeg meg med en ganske godt fyllt pose denne gangen også :D OG, mange fine stoffer i favorittfargen min; korall!

Hadde bestemt meg på forhånd hva jeg skulle lage. Denne gangen var det en duk, bordbrikker, brødkurv og grytekluter. Garnet til gryteklutene var uheldigvis utsolgt, så det får jeg sende etter i posten. Slik ble det hele:


Det som tok tid var å sy kantbåndet rundt bordbrikkene, men ikke noe av det var vanskelig. GANSKE fornøyd med det derra assa! Vil egentlig ha det selv, men så kribler det jo endel i magen av tanken på at noen skal få det også da. Og at jeg har laget det helt av meg selv! "Kalesøl" (klarer sjøl) som jeg sa da jeg var liten :D


Før jul heklet jeg disse pengepungene og sydde på perler, men ikke før nå jeg har hatt symaskin slik at det å sy i glidelås ble litt enklere. De er fóret med et lilla stoff jeg hadde liggende. De er i to forskjellige størrelser, den største er det plass til bankkort i også. De er heklet i DROPS Muskat med pinne nr. 2,5, fm med nedstikk i bakre maskeledd. Synes de ble riktig så søte jeg ;)I tillegg har Tone vært så elskverdig å låne meg onepiecen sin i noen dager nå slik at jeg kunne tegne av mønsteret ;p Så om en liten stund så skal jeg faktisk sy min egen! SWEET! Håper den blir bra. Og hvis det så sparer jeg litt i overkant av 1000,- spenn! Ho hoi!

See ya!

Kathy

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere