onsdag 2. februar 2011
Ja, så måtte jo også jeg lage noen da :)
Jeg har jo mange kjempe flinke venninner som holder på å sysler med litt småtterier, og da er det jo kjekt å ha orden på pinnene. Disse ble faktisk laget til jul, en til Tonemor og en til mamma.


Om man googler "strikkepinnetui" får man opp bilder av en drøss forskjellige utgaver, så her er det mye inspirasjon og hente. Jeg holder meg fortsatt i "shabbysonen" og hadde bestemt meg for å lage noen med blonder, og sarte stoff med roser.


Det finnes både oppskrifter og forskjellige tutorials på nett, jeg brukte denne fra Pickles! På denne nettsiden er det forresten verdt å vimse litt rundt! Mye fint og ikke minst mange gode oppskrifter på muffins.

Det klør forresten i fingrene etter å bake om dagen, så det spørs om det ikke blir en runde på kjøkkenet til helgen :D

Ha en flott uke alle sammen!


2 kommentarer:

Marit Anne sa...

Du er så flink, altså! :)

Pyslepia sa...

Tusen takk!

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere