onsdag 26. januar 2011
Juhu!

Nå er nyåret for alvor igang, og plutselig så er januar ferdig nesten! Mye som foregår, men du verden så herlig det er :D Det har blitt liten tid til håndarbeid i det siste, holder kun på å tusler med en heklet lue litt innimellom.
MEN mat MÅ man jo ha :D Siste eksperiment var altså hvit sjokolademousse. Hvis sjokolade er jo bare helt fantastisk!


Oppskriften fant jeg på Trines mektige matblogg, her! Denne bloggen er veldig enkel og grei, med gode beskrivelser og ukentlige menyer.Mousse'n er forholdsvis søt, så bruk skogsbærsausen til å veie opp for dette. Den kan godt være litt syrlig! Litt raspet hvit sjokolade gjør seg også fint som pynt på toppen :) Og om man vil gjøre bittelitt ekstra så smelter man sjokolade i vannbad og lager små søte figurer til lykke og glede for alle :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere