mandag 21. juni 2010
Grillet svin indrefilèt og babybody
09:20 | Lagt inn av
Pyslepia |
Rediger innlegg
Når masteroppgaven endelig var levert bar det en tur hjem. O store glede!
For at baconet ikke skal løsne ved steking/grilling er det lurt å surre filètene med mattråd utenpå baconet.
Kathy
Og som vanlig var ikke grillen tatt frem enda i år hjemme, så noen måtte jo ta ansvar for det. Når man kommer hjem til strålende sol og drøyt over 20 varmegrader er det ikke vanskelig i det hele tatt :)
Hjemme er det jo også som kjent så mye fryseplass at man skulle tro det var et mellomlager for Findus :D OG da er det jo også mye snacks å hente frem! Etter en runde i de 4 (!!!) forskjellige fryserene fant jeg indrefilèt av svin, litt kyllingfilèt og bacon. Namme nam! Sånn ble det seende ut tilslutt:
Slik ble det hele gjort:
HUSK at kjøttet minst skal ligge på benken en time før det skal stekes, da blir det saftigere! Jeg laget en lomme i filètene og fylte i det vi hadde i kjøleskapet ;) Det var chillimarinert jarlsberg (veldig godt forresten), litt smør (som ble blandet med hvitløk og litt salt), purre og gressløk.
Deretter ble filètene krydre med pepper og salt på utsiden og surret med bacon:
For at baconet ikke skal løsne ved steking/grilling er det lurt å surre filètene med mattråd utenpå baconet.
Filetene ble grillet først på direkte varme for å lukke porene i kjøttet og å gi baconet litt farge, deretter flyttet jeg de over til inndirekte varme til de var ferdige. Så var det det da...., når er de egentlig ferdige. Det er ikke lett å vite, hvis man ikke bruker et steketermometer da vel og merke, men jeg bruker å trykke på de. Jo mer stekt, jo fastere i fisken. I tillegg kan man jo regne med at når osten begynner å tyte ut så har i hvertfall varmen nådd inn :) Resultatet har dere jo sett øverst :)
Så har det jo også blitt født en liten rakker igjen, lille store Emrik! Tredjemann i rekken. Frem med symaskina og det utrolig herlige pingvinstoffet fra Stoff og Stil! Jeg elsker det stoffet, mykt og godt, og veldig søtt. Mønsteret til babybodyen har jeg kjøpt på stoff og stil det også.
Her har dere resultatet:
Ganske fornøyd med den! Håper bare at den passer som den skal, har hatt dårlig med modeller å prøve på :D. Snart kommer det også ei lita tulla her i Trondheim, og det gleder jeg meg veldig til!Kathy
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
About Me
- Pyslepia
- Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Besøksteller
Totalt antall besøkere:
Antall besøkende denne måneden:
-----------------
Matblogger
-
Tasty Tex-Mex Recipes for Cinco de Mayofor 10 timer siden
-
SPINAT- OG FETARULLER MED SPICY HONNINGDIPPfor én dag siden
-
Snabb cheesecake i glasfor 2 dager siden
-
Health Nut Vegan Chilifor én uke siden
-
-
-
Matcha Parfaitfor 2 uker siden
-
Crispy Baked Buffalo Chickenfor 4 uker siden
-
-
fargerike marshmallowsfor 2 måneder siden
-
It's Timefor ett år siden
-
Gammeldags marknadskonfektfor ett år siden
-
Fancy Mini Tourtières (French-Canadian Meat Pies)for ett år siden
-
-
-
#441162 - Latkes Smoked salmon Board for Hanukkahfor 3 år siden
-
-
Leftovers à la françaisefor 4 år siden
-
Fig Sconesfor 4 år siden
-
Macarons 2019for 5 år siden
-
galen design (week 39)for 6 år siden
-
-
Tio år!for 6 år siden
-
Focaccia & Pesto Bunsfor 7 år siden
-
Halloween Coconut Bunsfor 7 år siden
-
Gluten free chocolate chip cookiesfor 7 år siden
-
Harrods Magazine: Wild Bassfor 8 år siden
-
It's AAALIIIVEEEE!for 9 år siden
-
Dianabolfor 9 år siden
-
Ranunklerfor 10 år siden
-
Guava & Cream Cheese Macaronsfor 11 år siden
-
Please update your RSS feed linkfor 11 år siden
-
Smoky Amaranth Corn Chowderfor 11 år siden
-
Vive la France! (and a few missing oeufs...)for 11 år siden
-
Athens Snaps - and Frozen Yoghurt with Greek Olive Oilfor 12 år siden
-
Ny blogg, ny bok!for 12 år siden
-
Thanksgiving Evefor 12 år siden
-
What Does Fall Taste Like? Salted Caramel Apple Piefor 12 år siden
-
Nu är jag tillbaka; med ananaspaj och en vinnare!for 12 år siden
-
breathe.for 13 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andre fiffige blogger
-
12 desember, og snart jul 🌲for ett år siden
-
-
Ønskeliste 2017 - en liten en barefor 6 år siden
-
Appelsinfor 7 år siden
-
Gjester i påsken?...for 10 år siden
-
Barnas klinkekuler.for 10 år siden
-
Mannfolk ? og paller....for 10 år siden
-
I nabolagetfor 11 år siden
-
Vinne en støvsuger?for 11 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Blogger om håndarbeid
-
More than Words - May challengefor 2 år siden
-
100 Things to Put on a Charcuterie Boardfor 3 år siden
-
Hello world!for 4 år siden
-
Donald Duckfor 6 år siden
-
Instagramfor 7 år siden
-
Sommerklær til Jacobfor 8 år siden
-
How Will Your Health Effect Your Relationship?for 10 år siden
-
8 months later…for 10 år siden
-
Sukkersött tar en pause.for 12 år siden
-
Brudnäbbstoile!for 12 år siden
-
-
Fiffige nettsider
- Leila Lindholms hjemmeside
- Vi syr!
- Hobbyboden forum
- Australian Gourmet Traveller
- Le Parfait
- Deuxchocolatiers
- Sewing
- Everything your mama made
- Etsy
- Ravely - free site for knitters and crocheters
- Baka surdeg
- Jamie Oliver - mange bra oppskrifter
- Free needle
- Sew mama sew
- Sewing
- Knitting pattern central
- Knitty
- Bake it pretty
- Martha Stewart
- Camilla Plum
- Sewing stuff free patterns
- Jenle Heny
- Sew4Home
- Burdastyle
- Essencefabriken
- Design Torget
- Mod Kid
- Snella og Petronella
- Hemmakanalen
- Recept.nu
- Stoff og stil
- Pickles
- Stof2000
- Fat Quarter Shop
- Hawthorne Treads
- Quilthome
2 kommentarer:
Elsker den boddyen din Kathty, drit kul!
Tusen takk! Hvem du nå enn måtte være.... :)
Legg inn en kommentar