mandag 21. juni 2010
Når masteroppgaven endelig var levert bar det en tur hjem. O store glede!

Og som vanlig var ikke grillen tatt frem enda i år hjemme, så noen måtte jo ta ansvar for det. Når man kommer hjem til strålende sol og drøyt over 20 varmegrader er det ikke vanskelig i det hele tatt :)
Hjemme er det jo også som kjent så mye fryseplass at man skulle tro det var et mellomlager for Findus :D OG da er det jo også mye snacks å hente frem! Etter en runde i de 4 (!!!) forskjellige fryserene fant jeg indrefilèt av svin, litt kyllingfilèt og bacon. Namme nam! Sånn ble det seende ut tilslutt:


Slik ble det hele gjort:

HUSK at kjøttet minst skal ligge på benken en time før det skal stekes, da blir det saftigere! Jeg laget en lomme i filètene og fylte i det vi hadde i kjøleskapet ;) Det var chillimarinert jarlsberg (veldig godt forresten), litt smør (som ble blandet med hvitløk og litt salt), purre og gressløk.

Deretter ble filètene krydre med pepper og salt på utsiden og surret med bacon:


For at baconet ikke skal løsne ved steking/grilling er det lurt å surre filètene med mattråd utenpå baconet.

Filetene ble grillet først på direkte varme for å lukke porene i kjøttet og å gi baconet litt farge, deretter flyttet jeg de over til inndirekte varme til de var ferdige. Så var det det da...., når er de egentlig ferdige. Det er ikke lett å vite, hvis man ikke bruker et steketermometer da vel og merke, men jeg bruker å trykke på de. Jo mer stekt, jo fastere i fisken. I tillegg kan man jo regne med at når osten begynner å tyte ut så har i hvertfall varmen nådd inn :) Resultatet har dere jo sett øverst :)

Så har det jo også blitt født en liten rakker igjen, lille store Emrik! Tredjemann i rekken. Frem med symaskina og det utrolig herlige pingvinstoffet fra Stoff og Stil! Jeg elsker det stoffet, mykt og godt, og veldig søtt. Mønsteret til babybodyen har jeg kjøpt på stoff og stil det også.
Her har dere resultatet:
Ganske fornøyd med den! Håper bare at den passer som den skal, har hatt dårlig med modeller å prøve på :D. Snart kommer det også ei lita tulla her i Trondheim, og det gleder jeg meg veldig til!

Kathy

2 kommentarer:

Anonym sa...

Elsker den boddyen din Kathty, drit kul!

Kathrine sa...

Tusen takk! Hvem du nå enn måtte være.... :)

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere