onsdag 2. juni 2010


Oppgaven er levert og jeg kan gjøre mye gøye ting igjen!!! *Jubel* Nesten ihvertfall, må jo forsvare 25 juni også, men det har jeg lovet meg selv at jeg ikke skal tenke så alt for mye på. Denne uka ihvertfall...

Første fridag, strålende sol, jordbær og grilling på festningen! Og siden jeg var hjemme så måtte det jo bakes litt :) Derfor ble det hjemmelagede pølsebrød med sesamfrø (bare en vanlig fin hvetedeig) og runstykker med ost og hjemmelaget pesto laget på gefühlen med parmesan fra Barcelona! Smarrit! De to øverste bildene er før steking, og det nederste etter steking. De utrolig søte muffinsformene som jeg brukte får man kjøpt på Åhlens! Klikk på bildet så ser du en større utgave.

Også har jeg jammen rukket å sy 6 bordbrikker til ACK også! Hun bestilte de for en god stund siden, men jeg har bare ikke hatt tid før nå. Bordbrikkene ville hun ha like som de jeg laget i bursdagsgave til mamma. De jeg laget da kan du se på her!

I går var jeg på planleggingsmøte for Kajakkturen i Lofoten i juni! Ohhh glede! Det kommer til å bli så supert! Også blir det et fantastisk reisefølge! Gleder meg til fjell og fjord, lundefuglberg, grotter med hulemalerier og MYE mer! Men det jeg skulle frem til var at når jeg kom hjem fra dette møtet så måtte jeg sy meg en veske.

Stoffet har jeg kjøpt på Ikea, tykk og fint til en billig penge. Mønsteret har jeg hentet på bloggen verypurpleperson!

Vi hørs!

Kathy

5 kommentarer:

supertoria sa...

Du altså! Flinka! Har ikke lagt igjen kommentar før, men har fulgt ivrig med, stum av beundring over alle prosjektene! Igjen et veldig inspirerende innlegg, men så må jeg jo bare spørre; kajakktur i Lofoten i sommer??? og i juni? Altså i år? Mer info takk :)

Silje sa...

Mmmm.. Jeg vil smake :)

Kathrine sa...

Tusen takk! Koselig med kommentarer for da vet jeg at folk er inne og titter :)

Lofoten sammen med jobbfolk :) Harstad i juli også antagelig!

Lene Hyllnes sa...

Tar du i mot bestilling? Selvfølgelig mot betalin :)

supertoria sa...

Det er veldig kort vei litt lengre nord fra Lofoten da - og enda kortere fra Harstad, så da forventer jeg at vi ses ;)

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere