onsdag 30. juni 2010
Kom plutselig på at jeg hadde en hel drøss med bilder på face som jeg har lagt ut av gamle bakeprosjekter. Tenkte vi kunne mimre litt her :) Siden de dumme dumme reparere-data-menneskene stjal og destruerte harddisken min på nyåret så er bildene tatt rett fra face, håper kvaliteten blir ok.

Først en herlig sommerkake laget med en nøttebunn som skal stekes i EVIGHETER..., men det er alikevel verdt det :) Bunnen fylles med limefromasj og sesongens bær og frukt.Så noen herlige muffins med masse godt fyll og gode kremer :p 3 forskjellige typer muffins; bringebær med rosa
cream cheese frosting og farget strøssel, banan og sjokolade med chocolate frosting, og eple- og kanel med crumble med havregryn.


Disse klissete kanelbollene kan jeg absolutt anbefale! Glasuren er av philadelfiaost og melis :p

Bilde fra www.recept.nu

Og på høsten skal det selvfølgelig sankes inn bær til resten av året; her har jeg vært en liten tur i bymarka.Baguetter med flaksalt og sjokolade, namme nam! Seige som ciabatta og veldig gode!


Cookies med kokkos og sjokolade, laget til soppturen til Tone og meg. Vi plukket over 7 kilo kantareller på den turen, hujedamej!


Brownies fylt med bringebærmousse og dyppet i kokesjokolade, laget til julebordet på SiT. Toro funker fint til browniesen :) Kaffe er et must til, for dette er kratige saker!


Og til slutt, en helt vanlig bakekveld i casa Svenke:God sommer folkens! Om to dager reiser jeg på kajakktur i Lofoten en uke, så da blir det vel en liten bildeserie derfra etterhvert!

Kathy - på nye eventyr med SiT-gjengen :)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere