mandag 27. desember 2010
Ohhh hellige grantre! Julen er bare sååå fantastisk! Bare kos fra ende til annen! Ikke det at jeg har det så ille ellers heller... :D


Nå som alle de snille barna har åpnet julegavene deres, så kan jo også jeg begynne å vise frem tingene som jeg har laget!

Denne halsen strikket jeg i easygarn, med pinne nr 5 tror jeg det var (jeg strikker løst, så andre må sikkert ha større pinner). Brukte oppskriften på vridd hals på Pickles som inspirasjon. Antall masker var ca 130 masker. Strikken jeg brukte kalles raspberry knit (aner ikke hva det heter på norsk). Knappene har jeg bestilt på ebay en gang for lenge siden :)


Ønsker dere alle en fortsatt god jul! Juleklemmen!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere