mandag 13. desember 2010
I løpet av de siste dagene har snøen lavet ned, og gjort om Trondheim til et winter wonderland! Det er så vakkert!

Denne uken inviterte jeg rubbel og bit på julekos hjemme i Kråkeslottet. Tenkte det var hyggelig å se så mange som mulig før vi stikker hjem. Siden det mandagen etter var Luciadagen måtte vi jo selvfølgelig lage lussekatter. Og som seg hør og bør måtte vi også ha gløgg og pepperkaker :)
Oppskriften jeg brukte på å lage deigen til lussekattene var denne!

Vi begynte med de tradisjonelle figurene, og gikk over til litt er kreative innspill senere. Da ble det blandt annet laget pinnsvin, Sankta Lucia med englevinger, kranser og hjerter med skrift :) Morro ska`n ha det!

I tillegg til å lage lussekatter ble det også strikket og heklet litt, også måtte vi jo få med oss håndballkampen (den skal vi ikke snakke mer om....).

Ellers holder jeg på med diverse sy/strikke/tove/hekle prosjekter om dagen, men disse er jo julegaver så de får jeg vise frem siden :)

Inntil videre, lev vel godtfolk!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere