onsdag 13. oktober 2010
Jeg tror mamman og pappan var ganske glade for at den dagen endelig kom, for de har jammen stått på dag og natt for å få huset i orden til denne dagen! Og det blir såååå fint der! Jeg vil og ha hus!!! Vel, vel... det kommer vel etterhvert.

Frøkna som skulle døpes måtte jo få noen dåpsgaver også! Et søtt lite armbånd ble kjøpt inn. Og i løpet av forrige vår strikket jeg to plagg til henne, begge strikket med Eskimo garn. Det er sånt et herlig garn; mykt, varmt, også går det så fort å strikke :)

Det første plagget var en kjørepose! Oppskrift her! Se på den ungen a,
måååå jo bare få lyst til å lage den når de har sånne "modeller"!


Slik ble min:Seff måtte jeg jo også sette på merkelappen min :)


Det andre plagget var en Poncho. Oppskrift her! Det samme her; sjekk ut det nurket!


Slik ble min:Jeg vet jo det at jeg er litt sånn "shjoff shjoff" når jeg strikker, "hu og hei, her går det unna" liksom, men jeg kan love at Ponchoen den har du klar på et par kvelder forran tv`n! Æresord!

Dagen var forøvrig vellykket fra ende til annen (litt dumt av noen å rangle på byen til 04 om natta når man skal opp 08 for å bake kringle men...). Utrolig mye god mat, som Tone og jeg laget på lørdagen, og maaange gode kaker. Kan man be om noe mer!? Ikke som jeg kan komme på :P


Prekast!

Kathy

2 kommentarer:

Tonemor sa...

Dagen var kjempevellykket og takk for god hjelp og støtte under veis snuppa mi. Setter stor pris på det du gjør og ikke minst for hjemmelagde produkter. Vi snakkes søøøta

Kathrine sa...

Du vet, det er bare hyggelig å hjelpe til! Kjempeglad for at jeg fikk være med å feire den store dagen deres!

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere