onsdag 19. mai 2010
Nå er det altså evigheter siden jeg har lagt inn et innlegg, og det kan vi takke masteroppgaven for! MEN, det nærmer seg slutten. Etter denne uka er det over. Ihvertfall frem til den skal forsvares.... :/ . Det er egentlig litt kjipt å ha så lite fritid til overs, for da blir det stress når jeg skal lage noe, men på selveste 17 mai må man jo bare legge andre bekymringer til side og slå seg løs :)


Dagen startet med en herlig bursdagsfrokost hos Gitte. Alle hadde med bidrag , og på bordet stod alt man kunne ønske seg. Gitte hadde ordnet med champis, som det hør og bør seg på en slik dag! Jeg hadde bakt med pavlova, som var pyntet med jordbær, bringebær og blåbær. Den ble aldeles IKKE etter planen, det er ikke alltid det går som jeg vil ser dere.... Jeg tenkte at jeg skulle prøve å steke marengsen over natt, det gjør jeg ikke igjen. margensen ble god, men soggy.

Etter frokosten gikk vi til Nordre for å se på borgertoget. Her støtte jeg på Tonemor og Torefar, og mol.med jentene.

På kvelden var det grillings og da hadde jeg seff laget marsipankake til dessert! Løøvely!

Vi hørs snart, for nå nærmer det seg flere bursdager og da MÅ jeg svinge symaskina :D

Yours truly Kathy

3 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Den kaken å kjempe god ut!! :O)
Hilsen Fredrikke

Kort og Søm sa...

Mener; så kjempe god ut! :O)

Kathrine sa...

Tusen takk! Det var den også :p Er så deilig når det beynner å komme friske bær!

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere