søndag 4. desember 2011
Åååå, for en herlig tid!

Endelig får vi litt belønning for å ha kommet oss igjennom våte og traurige oktober og november! Førjulstiden bringer med seg så mye kos og glede! Det eneste som mangler nå er litt snø som farger landskapet hvitt og fint :)

I tillegg til å lage julegaver så har jeg også pyntet litt i heimen! Og fordelen med at det fortsatt er mildt og snøfritt er at det er en hel del med fine ting å hente i skogen. Både granbar, kongler og mose kan man pynte med på mange forskjellige måter!


Ute har jeg laget en krans til døra, og satt frem julegrisene mine og en lykt. Kransen den har jeg laget ved å binde (med blomsterbindetråd) granbar på en halmbasis (kjøpt på plantasjen) og pyntet den med ekte epler og et gullhjerte. Veldig enkelt, men allikevel dekorativt synes nå jeg!
Inne har jeg laget en adventsstake som jeg har snekret av impregnerte (!) materialer (det var de det hadde på byggmakker som de ville gi meg gratis :P) og laget en bunn av en sponplate. Adventsstaken malte jeg med en grå maling jeg fant på boden. Etter å ha penslet på maling tørket jeg mesteparten av malinga av igjen med et gammelt håndkle for at årene i treverket skulle komme mer til syne. Så brukte jeg art medium til å overføre skriften på staken og i bunnen boret jeg 4 hull og satte inn "lysskåler" som jeg kjøpte på panduro. Voila! En noget skev, men meget sjarmerende adventsstake var født :D
Komposisjonen med lys og blomster satte jeg bare opp på en vanlig sølv dekketallerken. Sviblen og sukkulenten surret jeg inn i mosen jeg fant i skogen (med blomsterbindetråd) og pyntet mosen på begge med sølvtråd som jeg dealet meg til på blomsterbutikken :)


Ó jul med din glede!!! Jeg storkoser meg om dagen og gleder meg bare til alt som kommer de neste ukene! Håper også dere tar dere tid til litt førjulskos opppi alt styret! Førjulslykke!!!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere