torsdag 20. oktober 2011
Datteren til ei venninne av meg, som jeg forøvrig er fadder til, fylte 5 år i august og da måtte jeg selvfølgelig svinge meg med symaskina :)Har tenkt helt siden hun ble født at jeg skulle sy henne en kjole, men tror du det har blitt noe av du da... Neida! Så nå hadde jeg bestemt meg for at det skulle bli.


Tittet gjennom oppskriftene jeg hadde og bestemt meg for å lage en kjole som jeg har funnet oppskriften på på nett. Denne heter The party Dress og ligger på en blogg som heter The cottage Home. På nettsiden ligger det også en tutorial på hvordan man skal gå frem under arbeidet. Stoffet jeg benyttet kommer fra en stoffserie som henter Hunky Dory av en designer som heter Chez Moi. Stoffet det bestilte jeg for evigheter siden på Quilthome.


Det gikk overraskende greit. Der jeg støtte på problemene var egentlig under utklippinga, for det står rett som det er "cut on fold", men ikke spesifisert på hvilken fold.... Tok en råsjangs på det som jeg syntes var mest naturlig ifht stofflengde og formål for biten og det kom jeg heldigvis bra ut av :D. Veldig fornøyd med resultatet, lykke og glede!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere