søndag 20. november 2011
Bloggen er ikke død altså, men bare hatt så alt for liten tid i det siste og mange prosjekter gående :)Sånt blir det mange halvferdige ting av!


Denne mappa sydde jeg på oppdrag fra en barndomsvenninne! Brukte samme oppskriften som før, den finner dere på Pickles. Eneste justering som er gjort er at jeg lagde det litt lengre og bredere.
Stoffene er kjøpt på Stoff og stil, og er et rutete bomullsstoff og et hvitprikkete olastoff.


Etuiet er sendt i posten nå, håper det faller i smak :)Siden sist har vi fått to nye familiemedlemmer, to små søte nøster. De er veldig selskapssyke og skal være med på alt, også når bilder skal tas av det som er produsert :D2 kommentarer:

Tussi sa...

Fint og praktisk strikkeetui - og for en nydelig katt, da!
Og så må jeg skryte av kjolen i ditt forrige innlegg. Den er råstilig :)

Pyslepia sa...

Tusen takk for det :) Kattene er fine, koselig med litt selskap! Og takk igjen, for komplementer, kommentar og titten innom :)

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere