fredag 20. mai 2011
I Mars hadde min kjære bror bursdag, og han har det med å ikke ønske seg en pøkk :D Så da tok jeg nåla i egne hender og bestemte meg for å lage noe de kunne ha på det nyoppussede kjøkkenet sitt.
Stoffene de kjøpte jeg på stoff og stil :)Brødkurver har jeg laget en haug av før, her finnes det også mange fine tutorials på nett. En fin en er denne! Eggvarmerene fant jeg en engelsk tutorial på, den finner dere her! Hjertene som eggvarmerene er pyntet med er sydd på med broderingsgarn som undertråd i symaskina! Helt genialt og lekende lett!


Ringene som er satt i glasshåndkleet er også kjøpt på stoff og stil. Slik ser de ut.


Bordbrikkene laget jeg tosidig, så man kan bruke de på begge sider. Brukte bare en jeg hadde selv som mal, klipte ut en av hver type stoff, sydde sammen rette mot rette, vrengte og sydde igjen. Voila! Her er en bra tutorial på hvordan man alternativt kan lage bordbrikker med fine hjørner.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere