tirsdag 26. april 2011
Dette er det mest geniale ever!!! Bare å slenge sammen deigen kvelden i forveien, og vips så har man nystekte rundstykker morgenen etter! MAGISK!!!


Oppskriften er hentet fra bloggen "Mat på bordet", her! Her finner dere også en instruksjonsvideo på hvordan det hele skal gjøres!


Jeg blandet det hele sammen på kvelden og oppbevarte deigen på kjøkkenbenken over natten. Da jeg stod opp satte jeg straks på stekeovnen på 200 grader. Så strødde jeg godt med mel på kjøkkenbenken og hvelvet ut deigen. Klappet den lett ut til en firkant og delte den opp i firkanter a la ciabatta med en bakespatel. Penslet de med egg og strødde på et utvalg av e frøene jeg hadde hjemme. Så la jeg de på et stekebrett og satte de til heving i 40 minutter på varmekablene (man kan jo også fylle oppvaskkummen med varmtvann og sette stekeplata over). Så stekte jeg de i 12-15 minutter midt i ovnen. Ikke bli bekymret for at de har hevet lite på etterhevingen, det tar seg opp betraktelig mens de stekes!


Avkjøl bittelitt og nyt!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere