tirsdag 26. april 2011
Nå har det vært liten aktivitet her en stund. Noen har nemlig meska seg i Egypt og hatt påskeferie! LYKKE! Men her kommer en liten oppdatering :)

Noen bursdagsprosjekter har det også vært denne våren. Til mamma hadde jeg lenge en plan om en lue (som jeg forøvrig strikket ferdig også) og et par med strømper etter et mønster jeg fant på Drops, men garnet var alt for tynt for meg å strikke med så det gikk rett i vasken gitt.

Og etter en opprigning fra mor kom det frem at det var ønsker om en lue og et par votter som matchet en vinterjakke hun hadde.
Jeg bestemte meg for å bruke blå/turkist Eskimogarn og brukte denne oppskriften på lue som veiledning og denne oppskriften på votter som veiledning. Stjerna/snø krystallen på vottene og lua hentet jeg fra dette mønsteret på strømper.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere