tirsdag 11. januar 2011
Ohhh herrlige små, nydelige, godsaker som man kan finne en unnskyldning til å munche når som helst :D Lykke!


Til jul laget jeg jo hjemmelagede cookieskit som jeg ga bort til folk og fe, men jeg rakk dessverre ikke å teste ut oppskriften på forhånd. men nå som man har kommet seg hjem til trønderstaden og inn i gamle rutiner fikk jeg tid til det :)


Jeg prøvde to forskjellige utgaver; en med hvit sjokolade og tørkede tranebær og en med mørk sjokolade og pistasj- og pekannøtter.
Oppskriften har jeg funnet på bloggen til vaffelhjerte!


De ble slettes ikke verst og kan absolutt anbefales! Oppskriften holder til ca 25 stk cookies. Jeg laget bare deigen og rullet til en pølse, for så å kutte opp i skiver som jeg klemte litt flate på bakepapiret. Nok en gang; lett som en plett :)


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere