fredag 12. november 2010
Noen ganger så bare jeg bake!

Og sånn var det denne uka, det bare klødde i fingra :)

Også har det vært skikkelig hustri her i Trøndelag denne uka, kaldt og en god del snø. Da er det jo spesielt digg med brød og en god suppe synes jeg!

Inspirasjonen fikk jeg fra denne posten i bloggen til ei frøken fra Maryland i USA! Jeg fulgte hennes oppskrift, men jeg er jo en sucker for basilikum også, så jeg bestemte meg for å lage to forskjellige typer fyll;

1) Soltørket tomat og parmesan.
2) Basilikum og parmesan.

Så kan man enten lage små rundtykker, brytebrød eller vanlige brød som man skjærer i skiver. Jeg har jo helt forelsket meg i de små søte rosa ildfasteformene mine, så de ble brukt også denne gangen. Om man lager rundtykker eller baker i småformer så stekes de på 200 grader i 10-15 min, til man hører den hule lyden når man kakker på de. Brød/brytebrød stekes på 200 grader i ca 30 min. Evtg senk temperaturen litt om de ikke er ferdige etter 30 min og la de stå ytterligere 10 minutter.

Kom igjen people, la dere inspirere, hiv dere rundt, og bak!

Til uka får jeg storfint middagsbesøk og da er planen å lage helstekt kylling med sopprisotto og karamell parfait med salt peanøttkaramell og sjokolademousse! Så her er det bare å følge med!

Ønsker dere alle en super helg!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere