mandag 9. august 2010

Tilbake fra sommerferie, og mer tid til hobbysysler!


Var en tur innom Rennis og ble kjempeinspirert til å sy litt igjen, og var på hurpetreff hvor Linda tipset meg om en bra interiør/hobby blogg! Absolutt verdt å sjekke ut! Den heter ChatrinesLiving! Det var her jeg fant inspirasjonen til heklede nåleputer! Og det var jo supert, for jeg trengte jo akkurat en sånn. Lurer på hvor alle knappenålene mine blir av jeg, de forsvinner på mystisk vis hele tiden..... Nåleputen er forøvrig veldig enkel å lage for de som føler seg fristet, også kan man jo bare bruke noen rester av litt bomullsgarn man har!

Vel vel... MEN tilbake til sminkepungen! Den finner dere tutorial på her! Ble ikke helt sånn jeg hadde tenkt, men er allikevel ikke missfornøyd! Synes bare magebeltet ble litt brett..... Stoffet er som vanlig fra stoff og stil :)

Nyt sensommeren folkens! I dag skal jeg på kafè og i morgen vanker det beachvolley i dødens dal! I love it!

Kathy

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei du!!!
Så utrolig flink du er...... har sitti her og forelsket meg fullstending i noen av arbeidene dine........så flotte farger og mønstre...... selger du noe...... evnt til hvilke priser....

det gjelder både toalettmappa, sminkepungen og strikketøymappa..... Hadde vært fint om jeg fikk tilbakemelding på det.

Heidi

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere