mandag 22. februar 2010Mødre bør jo feires med heder og ære, men var bittelitt sent ute denne gangen. Så måtte tenke fort. Derfor ble det perleøredobber til verdens beste mamma pakket inn i en boks jeg laget selv med scrappepapir og bånd jeg hadde. Ble egentlig ganske førnøyd, og kom frem i posten i tide gjorde den også :)

Til Cecca måtte det seff bli noget rrrrosssa! Jentene på skolen bestemte oss for å lage så mye rosa som mulig. Irene strikket rosa votter, Hilde heklet rosa grytekluter, Kristine laget drops, Marthe laget kort og jeg laget rosa mobiletui! Som selvfølgelig måtte pakkes inn i en rosa boks :)


Begge deler veldig enkelt, men forhåpentligvis desto mer verdsatt!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere