mandag 5. september 2011
Hva da, sa du...? Tung og VELDIG søt sa du!? Ja, RIKTIG! :D

Dette er en skikkelig bombe av en dessert, men det er jo det jeg digger så for meg passer det heeelt perfekt :D Dessuten så blir det så mye bedre med kaffe til da :)


Oppskriften fant jeg på en av bloggene som jeg følger med på ukentlig, nemlig Passion 4 baking. Her er det MYE snacks! Også er hun veldig flink til å vise hva hun gjør og ta veldig flotte bilder av det etterpå, da MÅ man jo bare bli fristet!


Disse lekkerbiskenene laget jeg i anledning bursdagen til moi :) Måtte jo diske opp med litt småtterier :D (I tillegg laget jeg en iskake med bringebær, denne kommer jeg til å publisere senere).


"Tertene" pyntet jeg med jordbær dyppet i sjokolade, passionsfrukt og marshmallowfluff, bare sånn for å gjøre det litt ekstra søtt :D Fluffet får dere kjøpt på store matbutikker, og i Sverige (billigere der). Jeg brukte et muffinstekebrett til store muffins istedet for terteformer.

Tjo hei!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere