fredag 18. mars 2011
Mønsteret til denne lue tegnet jeg for lenge siden og har hatt det liggende på lur ;)
Så fikk jeg en forespørsel fra en kompis om jeg ikke kunne lage en lue til han, og da visste jeg akkurat hva jeg skulle lage; nemlig ELGELUE :D


Lua er heklet med PT5 garn og pinne nr 2.5. Maskene er selvkomponerte. Så om dere skal prøve dere så må dere bare sette hjernecellene i sving og lage dere en masketype som ikke forskyver seg fremover for hver runde :)


Lua har selvfølgelig fått på merkelappen min, en avtagbar dusk og den er fóret med fleece for at den ikke skal klø så ille gæli!


Ellers kan jeg fortelle at jeg nå er i gang med sololua, et must til påsken, første utgaven ble jeg ikke helt fornøyd med så jeg får se om jeg gjør den ferdig og gir den bort eller om jeg rekker opp hele greia... Ikke alt som kan gå som det skal første gangen dessverre....

3 kommentarer:

ingunn s sa...

kan vel ikke få kjøpe av deg en lue? :)

Pyslepia sa...

Ååå, unnskyld! Har glemt å svare!!! Det er muligheter for å kjøpe en lue :)

Anonym sa...

hei igjen. hva skal du ha får en lue? send meg gjerne svar på mail: ingunn_s@hotmail.com

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere