fredag 16. mars 2012
Som vanlig så suller jeg rundt på nett og sjekker ut nettsider og blogger, og da kom jeg over dette innlegget! Ei frøken som hadde laget siden egne knappeøredobber kledd med stoff, det MÅTTE prøves!


Stoffet og knappene hadde jeg liggende fra før, begge kjøpt på stoff og stil. Bakdelen (øredobbdelen) kjøpte jeg på en hobbybutikk i byen.


Så hvordan gjorde jeg det!? Jupp, jeg kledde knappen med stoffet, men fant etterhvert ut at jeg ikke kunne bruke bakdelen (den man presser stoffet fast med når man lager knapper), så jeg tok frem limpistolen og limte stoffet fast i den forreste delen. Så lot jeg det stivne litt og limte deretter på øredobbdelen med det samme limet.


Voila! Lett som som en plett. Vips så har man en par nye øredobber :)

2 kommentarer:

Nattnissen :) sa...

Nei så lekkert! Skikkelig søte var de! De kledde du godt, smukka!

Pyslepia sa...

Tusen takk :)

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere