onsdag 19. mai 2010
Hipp hurra for 17 mai!
09:50 | Lagt inn av
Pyslepia |
Rediger innlegg
Nå er det altså evigheter siden jeg har lagt inn et innlegg, og det kan vi takke masteroppgaven for! MEN, det nærmer seg slutten.
Etter denne uka er det over. Ihvertfall frem til den skal forsvares.... :/ . Det er egentlig litt kjipt å ha så lite fritid til overs, for da blir det stress når jeg skal lage noe, men på selveste 17 mai må man jo bare legge andre bekymringer til side og slå seg løs :)

Dagen startet med en herlig bursdagsfrokost hos Gitte. Alle hadde med bidrag , og på bordet stod alt man kunne ønske seg. Gitte hadde ordnet med champis, som det hør og bør seg på en slik dag! Jeg hadde bakt med pavlova, som var pyntet med jordbær, bringebær og blåbær. Den ble aldeles IKKE etter planen, det er ikke alltid det går som jeg vil ser dere.... Jeg tenkte at jeg skulle prøve å steke marengsen over natt, det gjør jeg ikke igjen. margensen ble god, men soggy.


Dagen startet med en herlig bursdagsfrokost hos Gitte. Alle hadde med bidrag , og på bordet stod alt man kunne ønske seg. Gitte hadde ordnet med champis, som det hør og bør seg på en slik dag! Jeg hadde bakt med pavlova, som var pyntet med jordbær, bringebær og blåbær. Den ble aldeles IKKE etter planen, det er ikke alltid det går som jeg vil ser dere.... Jeg tenkte at jeg skulle prøve å steke marengsen over natt, det gjør jeg ikke igjen. margensen ble god, men soggy.
Etter frokosten gikk vi til Nordre for å se på borgertoget. Her støtte jeg på Tonemor og Torefar, og mol.med jentene.
På kvelden var det grillings og da hadde jeg seff laget marsipankake til dessert! Løøvely!
Vi hørs snart, for nå nærmer det seg flere bursdager og da MÅ jeg svinge symaskina :D
Yours truly Kathy
Etiketter:
bakst
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
About Me
- Pyslepia
- Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Matblogger
-
A Good Blended Vegetable Soupfor 22 timer siden
-
Lättlagad cornflakeskycklingfor 2 dager siden
-
PÅSKEMENYEN; REKECOCTAIL, LAMMEFILET & PANNA COTTA MED KOKOSfor 2 dager siden
-
Broccoli Ham Quichefor 2 dager siden
-
Quick Chicken Pho (w/ Rotisserie Chicken)for 4 dager siden
-
Skillet White Fish with Lemon and Garlic Butterfor 4 dager siden
-
-
Asian-ish Chicken mince saucefor én uke siden
-
-
It's Timefor ett år siden
-
Fancy Mini Tourtières (French-Canadian Meat Pies)for 2 år siden
-
Blackberry & Lemon Cakefor 2 år siden
-
-
-
#441162 - Latkes Smoked salmon Board for Hanukkahfor 4 år siden
-
-
Leftovers à la françaisefor 5 år siden
-
Ett nytt magasinfor 5 år siden
-
Classic Deviled Eggsfor 5 år siden
-
Cranberry rose teacakesfor 6 år siden
-
SÃ¥ gör du en kokbok pÃ¥ en dag (week 40)for 7 år siden
-
-
Chocolate Nutella Cupcakesfor 8 år siden
-
Fluffy sponge cake with balsamic strawberriesfor 8 år siden
-
Minipavlova med flädercurd och jordgubbarfor 8 år siden
-
La Place Tuna Saladfor 9 år siden
-
Harrods Magazine: Wild Bassfor 9 år siden
-
It's AAALIIIVEEEE!for 10 år siden
-
Dianabolfor 10 år siden
-
Ranunklerfor 11 år siden
-
Guava & Cream Cheese Macaronsfor 11 år siden
-
Please update your RSS feed linkfor 12 år siden
-
Smoky Amaranth Corn Chowderfor 12 år siden
-
Vive la France! (and a few missing oeufs...)for 12 år siden
-
Athens Snaps - and Frozen Yoghurt with Greek Olive Oilfor 13 år siden
-
Ny blogg, ny bok!for 13 år siden
-
Thanksgiving Evefor 13 år siden
-
What Does Fall Taste Like? Salted Caramel Apple Piefor 13 år siden
-
Nu är jag tillbaka; med ananaspaj och en vinnare!for 13 år siden
-
breathe.for 14 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andre fiffige blogger
-
Moro å lage bakgrunn selvfor 5 år siden
-
Digitalgrafikk og lerreterfor 7 år siden
-
JUL på kjøkkenetfor 8 år siden
-
Ting jeg virkelig har lyst til å hafor 9 år siden
-
Gjester i påsken?...for 11 år siden
-
Barnas klinkekuler.for 11 år siden
-
Mannfolk ? og paller....for 11 år siden
-
I nabolagetfor 12 år siden
-
Vinne en støvsuger?for 12 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Blogger om håndarbeid
-
100 Things to Put on a Charcuterie Boardfor 4 år siden
-
Challenge - Create a Smile - Monochromaticfor 6 år siden
-
Løvli sjal.for 8 år siden
-
DIY Faux Feather Mobile to Decorate Your Spacefor 8 år siden
-
Alltid en ny favorittfor 9 år siden
-
Jungel boken shortsfor 9 år siden
-
How Will Your Health Effect Your Relationship?for 11 år siden
-
8 months later…for 11 år siden
-
Sukkersött tar en pause.for 13 år siden
-
Brudnäbbstoile!for 13 år siden
-
-
Fiffige nettsider
- Leila Lindholms hjemmeside
- Vi syr!
- Hobbyboden forum
- Australian Gourmet Traveller
- Le Parfait
- Deuxchocolatiers
- Sewing
- Everything your mama made
- Etsy
- Ravely - free site for knitters and crocheters
- Baka surdeg
- Jamie Oliver - mange bra oppskrifter
- Free needle
- Sew mama sew
- Sewing
- Knitting pattern central
- Knitty
- Bake it pretty
- Martha Stewart
- Camilla Plum
- Sewing stuff free patterns
- Jenle Heny
- Sew4Home
- Burdastyle
- Essencefabriken
- Design Torget
- Mod Kid
- Snella og Petronella
- Hemmakanalen
- Recept.nu
- Stoff og stil
- Pickles
- Stof2000
- Fat Quarter Shop
- Hawthorne Treads
- Quilthome
Følgere
3 kommentarer:
Den kaken å kjempe god ut!! :O)
Hilsen Fredrikke
Mener; så kjempe god ut! :O)
Tusen takk! Det var den også :p Er så deilig når det beynner å komme friske bær!
Legg inn en kommentar