fredag 12. november 2010
Høsten = suppetid! Så her kommer to stk nydelige suppebrød med soltørket tomat, basilikum og parmesan!
11:56 | Lagt inn av
Pyslepia |
Rediger innlegg
Noen ganger så bare MÅ jeg bake!
Også har det vært skikkelig hustri her i Trøndelag denne uka, kaldt og en god del snø. Da er det jo spesielt digg med brød og en god suppe synes jeg!
Inspirasjonen fikk jeg fra denne posten i bloggen til ei frøken fra Maryland i USA! Jeg fulgte hennes oppskrift, men jeg er jo en sucker for basilikum også, så jeg bestemte meg for å lage to forskjellige typer fyll;
1) Soltørket tomat og parmesan.
2) Basilikum og parmesan.
Så kan man enten lage små rundtykker, brytebrød eller vanlige brød som man skjærer i skiver. Jeg har jo helt forelsket meg i de små søte rosa ildfasteformene mine, så de ble brukt også denne gangen. Om man lager rundtykker eller baker i småformer så stekes de på 200 grader i 10-15 min, til man hører den hule lyden når man kakker på de. Brød/brytebrød stekes på 200 grader i ca 30 min. Evtg senk temperaturen litt om de ikke er ferdige etter 30 min og la de stå ytterligere 10 minutter.
Etiketter:
bakst
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
About Me
- Pyslepia
- Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Matblogger
-
Grapefruit Olive Oil Bundt Cake (with Greek Yogurt)for 2 timer siden
-
Thai Fish Curryfor 9 timer siden
-
KAKEFAVORITTER TIL PÅSKEfor 11 timer siden
-
-
A Good Blended Vegetable Soupfor 2 dager siden
-
Lättlagad cornflakeskycklingfor 4 dager siden
-
Quick Chicken Pho (w/ Rotisserie Chicken)for 6 dager siden
-
Skillet White Fish with Lemon and Garlic Butterfor 6 dager siden
-
Asian-ish Chicken mince saucefor 2 uker siden
-
It's Timefor ett år siden
-
Fancy Mini Tourtières (French-Canadian Meat Pies)for 2 år siden
-
Blackberry & Lemon Cakefor 2 år siden
-
-
-
#441162 - Latkes Smoked salmon Board for Hanukkahfor 4 år siden
-
-
Leftovers à la françaisefor 5 år siden
-
Ett nytt magasinfor 5 år siden
-
Classic Deviled Eggsfor 5 år siden
-
Cranberry rose teacakesfor 6 år siden
-
SÃ¥ gör du en kokbok pÃ¥ en dag (week 40)for 7 år siden
-
-
Chocolate Nutella Cupcakesfor 8 år siden
-
Fluffy sponge cake with balsamic strawberriesfor 8 år siden
-
Minipavlova med flädercurd och jordgubbarfor 8 år siden
-
La Place Tuna Saladfor 9 år siden
-
Harrods Magazine: Wild Bassfor 9 år siden
-
It's AAALIIIVEEEE!for 10 år siden
-
Dianabolfor 10 år siden
-
Ranunklerfor 11 år siden
-
Guava & Cream Cheese Macaronsfor 11 år siden
-
Please update your RSS feed linkfor 12 år siden
-
Smoky Amaranth Corn Chowderfor 12 år siden
-
Vive la France! (and a few missing oeufs...)for 12 år siden
-
Athens Snaps - and Frozen Yoghurt with Greek Olive Oilfor 13 år siden
-
Ny blogg, ny bok!for 13 år siden
-
Thanksgiving Evefor 13 år siden
-
What Does Fall Taste Like? Salted Caramel Apple Piefor 13 år siden
-
Nu är jag tillbaka; med ananaspaj och en vinnare!for 13 år siden
-
breathe.for 14 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andre fiffige blogger
-
Moro å lage bakgrunn selvfor 5 år siden
-
Digitalgrafikk og lerreterfor 7 år siden
-
JUL på kjøkkenetfor 8 år siden
-
Ting jeg virkelig har lyst til å hafor 9 år siden
-
Gjester i påsken?...for 11 år siden
-
Barnas klinkekuler.for 11 år siden
-
Mannfolk ? og paller....for 11 år siden
-
I nabolagetfor 12 år siden
-
Vinne en støvsuger?for 12 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Blogger om håndarbeid
-
100 Things to Put on a Charcuterie Boardfor 4 år siden
-
Challenge - Create a Smile - Monochromaticfor 6 år siden
-
Løvli sjal.for 8 år siden
-
DIY Faux Feather Mobile to Decorate Your Spacefor 8 år siden
-
Alltid en ny favorittfor 9 år siden
-
Jungel boken shortsfor 9 år siden
-
How Will Your Health Effect Your Relationship?for 11 år siden
-
8 months later…for 11 år siden
-
Sukkersött tar en pause.for 13 år siden
-
Brudnäbbstoile!for 13 år siden
-
-
Fiffige nettsider
- Leila Lindholms hjemmeside
- Vi syr!
- Hobbyboden forum
- Australian Gourmet Traveller
- Le Parfait
- Deuxchocolatiers
- Sewing
- Everything your mama made
- Etsy
- Ravely - free site for knitters and crocheters
- Baka surdeg
- Jamie Oliver - mange bra oppskrifter
- Free needle
- Sew mama sew
- Sewing
- Knitting pattern central
- Knitty
- Bake it pretty
- Martha Stewart
- Camilla Plum
- Sewing stuff free patterns
- Jenle Heny
- Sew4Home
- Burdastyle
- Essencefabriken
- Design Torget
- Mod Kid
- Snella og Petronella
- Hemmakanalen
- Recept.nu
- Stoff og stil
- Pickles
- Stof2000
- Fat Quarter Shop
- Hawthorne Treads
- Quilthome
Følgere
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar