søndag 7. mars 2010
Snickers bar!
04:01 | Lagt inn av
Pyslepia |
Rediger innlegg
Nok en gang noen matmysterier. Har mange hobbyting på lur også, men så er det bare det at endel er gaver så jeg må vente litt med å vise de frem ;)
Lørdags kveld hjemme på sofaen, hjemmelaget pizza og en søt avslutning. Som så mange ganger før lot jeg meg inspirere av Aran og prøvde en av hennes oppskrifter. Hennes fantastiske blogg, Cannelle et Vanille, er favorittbloggen min! Tingene hun lager er helt fantastiske og bildene enda bedre! Man kan ikke unngå å bli inspirert når man tar en tur innom hennes blogg.

Denne gangen ble den søte avslutningen Snickers bar! Har hatt lyst til å lage disse en stund også, men så skal det være glucose i de for å få til fudgen. Glucose er svindyrt på apoteket, så bestilte på ebay og fikk 3 ganger mer for under halvparten av prisen! Sweet!
Barene har fire forskjellige lag; første laget et en bunn med sjokolade med noe sprøtt i, her kan man enten bruke puffa ris eller cornflakes etc. Andre laget er fudge ala den som er i Toblerone med peanøtter, søt med en touch av honning. Tredje laget er sjokoladelag som ligner litt på en tung sjokolademousse. Og fjerde, og siste laget, er en herrrlig karamell. Sist jeg skulle lage karamell gikk det ikke helt sånn jeg hadde tenkt, tror grunnen var at sukkeret brant seg litt og at jeg hadde i for lite salt! Denne gikk det strålende! Alle lagene legges oppå hverandre og formen puttes i frysen i mellomtiden. Ved servering løfter man ut kaken og skjærer til passe serveringbiter. Litt garnityr gjør seg jo alltid!
Voila!
Fudgen min ble litt løs, så jeg sluttet nok å vispe litt for tidlig, var redd for at den skulle bli så stiv at jeg ikke fikk spredd den utover. Så når de tinte opp på tallerkenen fløt fudgen litt utover.

Konklusjon: De var veldig gode, men dette er en typisk kaffedessert. Veldig mektige!
Kathy
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
About Me
- Pyslepia
- Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Matblogger
-
-
SAFTIG APPELSINKAKE MED OSTEKREMfor én dag siden
-
A Good Blended Vegetable Soupfor 2 dager siden
-
Lättlagad cornflakeskycklingfor 3 dager siden
-
Broccoli Ham Quichefor 4 dager siden
-
Quick Chicken Pho (w/ Rotisserie Chicken)for 5 dager siden
-
Skillet White Fish with Lemon and Garlic Butterfor 6 dager siden
-
-
Asian-ish Chicken mince saucefor 2 uker siden
-
It's Timefor ett år siden
-
Fancy Mini Tourtières (French-Canadian Meat Pies)for 2 år siden
-
Blackberry & Lemon Cakefor 2 år siden
-
-
-
#441162 - Latkes Smoked salmon Board for Hanukkahfor 4 år siden
-
-
Leftovers à la françaisefor 5 år siden
-
Ett nytt magasinfor 5 år siden
-
Classic Deviled Eggsfor 5 år siden
-
Cranberry rose teacakesfor 6 år siden
-
SÃ¥ gör du en kokbok pÃ¥ en dag (week 40)for 7 år siden
-
-
Chocolate Nutella Cupcakesfor 8 år siden
-
Fluffy sponge cake with balsamic strawberriesfor 8 år siden
-
Minipavlova med flädercurd och jordgubbarfor 8 år siden
-
La Place Tuna Saladfor 9 år siden
-
Harrods Magazine: Wild Bassfor 9 år siden
-
It's AAALIIIVEEEE!for 10 år siden
-
Dianabolfor 10 år siden
-
Ranunklerfor 11 år siden
-
Guava & Cream Cheese Macaronsfor 11 år siden
-
Please update your RSS feed linkfor 12 år siden
-
Smoky Amaranth Corn Chowderfor 12 år siden
-
Vive la France! (and a few missing oeufs...)for 12 år siden
-
Athens Snaps - and Frozen Yoghurt with Greek Olive Oilfor 13 år siden
-
Ny blogg, ny bok!for 13 år siden
-
Thanksgiving Evefor 13 år siden
-
What Does Fall Taste Like? Salted Caramel Apple Piefor 13 år siden
-
Nu är jag tillbaka; med ananaspaj och en vinnare!for 13 år siden
-
breathe.for 14 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andre fiffige blogger
-
Moro å lage bakgrunn selvfor 5 år siden
-
Digitalgrafikk og lerreterfor 7 år siden
-
JUL på kjøkkenetfor 8 år siden
-
Ting jeg virkelig har lyst til å hafor 9 år siden
-
Gjester i påsken?...for 11 år siden
-
Barnas klinkekuler.for 11 år siden
-
Mannfolk ? og paller....for 11 år siden
-
I nabolagetfor 12 år siden
-
Vinne en støvsuger?for 12 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Blogger om håndarbeid
-
100 Things to Put on a Charcuterie Boardfor 4 år siden
-
Challenge - Create a Smile - Monochromaticfor 6 år siden
-
Løvli sjal.for 8 år siden
-
DIY Faux Feather Mobile to Decorate Your Spacefor 8 år siden
-
Alltid en ny favorittfor 9 år siden
-
Jungel boken shortsfor 9 år siden
-
How Will Your Health Effect Your Relationship?for 11 år siden
-
8 months later…for 11 år siden
-
Sukkersött tar en pause.for 13 år siden
-
Brudnäbbstoile!for 13 år siden
-
-
Fiffige nettsider
- Leila Lindholms hjemmeside
- Vi syr!
- Hobbyboden forum
- Australian Gourmet Traveller
- Le Parfait
- Deuxchocolatiers
- Sewing
- Everything your mama made
- Etsy
- Ravely - free site for knitters and crocheters
- Baka surdeg
- Jamie Oliver - mange bra oppskrifter
- Free needle
- Sew mama sew
- Sewing
- Knitting pattern central
- Knitty
- Bake it pretty
- Martha Stewart
- Camilla Plum
- Sewing stuff free patterns
- Jenle Heny
- Sew4Home
- Burdastyle
- Essencefabriken
- Design Torget
- Mod Kid
- Snella og Petronella
- Hemmakanalen
- Recept.nu
- Stoff og stil
- Pickles
- Stof2000
- Fat Quarter Shop
- Hawthorne Treads
- Quilthome
Følgere
3 kommentarer:
Kjære Kathy, jeg kunne ikke bodd i samme hus som deg, da hadde jeg blitt SMELLFEIT!! hahahaaaa :) fysøren som du disker opp snuppa, dette er imponerende! Klem Biggi!
Tusen takk snuppa! Men et besøk det tåler du vel!?
Ja jeg tåler veldig mange besøk!!! :-) alt fo lenge siden nå! Jeg må bare si at jeg er så imponert over alt det håndarbeidet og bakeri-tingene du driver med at jeg blir helt mål-løs! Vidar må jammen ha det godt.....! :-) :-)
Legg inn en kommentar