lørdag 6. mars 2010
Litt torsdagskos!
08:34 | Lagt inn av
Pyslepia |
Rediger innlegg
Hva gjør man når man er på skolen og ikke gjør en drit? Jo, da reiser man hjem og lager middag med dessert :)

Hjemme hadde jeg jordbær, så det ble utgangspunktet for desserten. Til middag laget meg kyllingbryst fylt med krydderost og surret i skinke. Disse ble bakt i ovnen i en saus av créme fraíche med sennep og frisk timian. Ved siden av serverte jeg ovnsbakte potetstaver marinert i olje, hvitløk og frisk timian.
Men tilbake til desserten! Jordbær er jo litt tamme på denne tiden av året, men når man allikevel har gått i fella og puttet de i handlekurven så må de jo brukes! Uansett hva de skulle brukes til så hadde jeg bestemt meg for å marinere de i litt sukkerlake med vanilje for å, forhåpentligvis, heve smaken litt. Sjokolade er jo alltid en vinner, men passer best sammen med litt mer syrlige bær. Men så var det det sjokkissuget da... jeg lot suget ta overhånd...
Så da laget jeg en litt tung bunn av sjokolade, som jeg stekte i en halv langpanne. Deretter laget jeg en sjokolademousse som jeg satte til kjøling i kjøleskapet.
Så da laget jeg en litt tung bunn av sjokolade, som jeg stekte i en halv langpanne. Deretter laget jeg en sjokolademousse som jeg satte til kjøling i kjøleskapet.
Etter at sjokoladebunnen var avkjølt stakk meg ut kakebunner med runde utstikkere som jeg kledde med folie (blank stiv kjøpt på ebay, kan bruke overhead ark også hvis de ikke skal stekes).

Formene ble satt i fryseren til kakene hadde satt seg. De ferdige dessertene ble som forventet, litt tamme, men sjokolade kan jo aldri bli feil alikevel!
En perfekt avslutning på torsdagsmiddagen!
Kathy
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
About Me
- Pyslepia
- Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Matblogger
-
-
SAFTIG APPELSINKAKE MED OSTEKREMfor 19 timer siden
-
A Good Blended Vegetable Soupfor 2 dager siden
-
Lättlagad cornflakeskycklingfor 3 dager siden
-
Broccoli Ham Quichefor 3 dager siden
-
Quick Chicken Pho (w/ Rotisserie Chicken)for 5 dager siden
-
Skillet White Fish with Lemon and Garlic Butterfor 6 dager siden
-
-
Asian-ish Chicken mince saucefor 2 uker siden
-
It's Timefor ett år siden
-
Fancy Mini Tourtières (French-Canadian Meat Pies)for 2 år siden
-
Blackberry & Lemon Cakefor 2 år siden
-
-
-
#441162 - Latkes Smoked salmon Board for Hanukkahfor 4 år siden
-
-
Leftovers à la françaisefor 5 år siden
-
Ett nytt magasinfor 5 år siden
-
Classic Deviled Eggsfor 5 år siden
-
Cranberry rose teacakesfor 6 år siden
-
SÃ¥ gör du en kokbok pÃ¥ en dag (week 40)for 7 år siden
-
-
Chocolate Nutella Cupcakesfor 8 år siden
-
Fluffy sponge cake with balsamic strawberriesfor 8 år siden
-
Minipavlova med flädercurd och jordgubbarfor 8 år siden
-
La Place Tuna Saladfor 9 år siden
-
Harrods Magazine: Wild Bassfor 9 år siden
-
It's AAALIIIVEEEE!for 10 år siden
-
Dianabolfor 10 år siden
-
Ranunklerfor 11 år siden
-
Guava & Cream Cheese Macaronsfor 11 år siden
-
Please update your RSS feed linkfor 12 år siden
-
Smoky Amaranth Corn Chowderfor 12 år siden
-
Vive la France! (and a few missing oeufs...)for 12 år siden
-
Athens Snaps - and Frozen Yoghurt with Greek Olive Oilfor 13 år siden
-
Ny blogg, ny bok!for 13 år siden
-
Thanksgiving Evefor 13 år siden
-
What Does Fall Taste Like? Salted Caramel Apple Piefor 13 år siden
-
Nu är jag tillbaka; med ananaspaj och en vinnare!for 13 år siden
-
breathe.for 14 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andre fiffige blogger
-
Moro å lage bakgrunn selvfor 5 år siden
-
Digitalgrafikk og lerreterfor 7 år siden
-
JUL på kjøkkenetfor 8 år siden
-
Ting jeg virkelig har lyst til å hafor 9 år siden
-
Gjester i påsken?...for 11 år siden
-
Barnas klinkekuler.for 11 år siden
-
Mannfolk ? og paller....for 11 år siden
-
I nabolagetfor 12 år siden
-
Vinne en støvsuger?for 12 år siden
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Blogger om håndarbeid
-
100 Things to Put on a Charcuterie Boardfor 4 år siden
-
Challenge - Create a Smile - Monochromaticfor 6 år siden
-
Løvli sjal.for 8 år siden
-
DIY Faux Feather Mobile to Decorate Your Spacefor 8 år siden
-
Alltid en ny favorittfor 9 år siden
-
Jungel boken shortsfor 9 år siden
-
How Will Your Health Effect Your Relationship?for 11 år siden
-
8 months later…for 11 år siden
-
Sukkersött tar en pause.for 13 år siden
-
Brudnäbbstoile!for 13 år siden
-
-
Fiffige nettsider
- Leila Lindholms hjemmeside
- Vi syr!
- Hobbyboden forum
- Australian Gourmet Traveller
- Le Parfait
- Deuxchocolatiers
- Sewing
- Everything your mama made
- Etsy
- Ravely - free site for knitters and crocheters
- Baka surdeg
- Jamie Oliver - mange bra oppskrifter
- Free needle
- Sew mama sew
- Sewing
- Knitting pattern central
- Knitty
- Bake it pretty
- Martha Stewart
- Camilla Plum
- Sewing stuff free patterns
- Jenle Heny
- Sew4Home
- Burdastyle
- Essencefabriken
- Design Torget
- Mod Kid
- Snella og Petronella
- Hemmakanalen
- Recept.nu
- Stoff og stil
- Pickles
- Stof2000
- Fat Quarter Shop
- Hawthorne Treads
- Quilthome
Følgere
2 kommentarer:
når åpne du restaurant?
Nja...., vet ikke helt om jeg er kvalifisert til det gitt. Også er det mye mer gøy å gjøre det på frivillig basis, at man ikke MÅ gjøre det hver dag!
Legg inn en kommentar