søndag 27. november 2011
Er man glad i peanøtter så er absolutt dette en vinner :D Og når man får storfint besøk så bør man servere en vinner :D

Inspirasjonen og oppskrifter har jeg hentet fra Masterchef Australia, på nettsidene deres er det maaange bra oppskrifter. OG fordelen er at de bruker gram og milliliter i Australia, ikke ounce, pound, stick og cup som i USA! Her er oppskriften!Isen jukset jeg bittelitt med :P Jeg kjøpte rett og slett en vaniljeis og blandet i peanøttsmør som jeg gjorde søtere med melis :D Det funket helt greit, men jeg valgte feil vaniljeis, neste gang skal jeg koste på meg en dyrere... I tillegg til dessert oppskriften hadde jeg en karamell/peanøttsaus i minnet som jeg har laget tidligere til en annen dessert, som forøvrig fortsatt troner som NUMERO ONO på desserttoppen. Den desserten har jeg skrevet om her, og oppskriften på den karamellsausen finner dere her!

Og hva er så denne honeycomben!? Det er ikke noe fancy i det hele tatt :D Det er rett og slett smeltet sukker tilsatt bakepulver, og voila så svulmer sukkeret. Det er fryktelig søtt og egentlig ikke en lekkerbisken, men morsomt til pynt!

Håper dere koser dere i førjulstiden alle sammen! Jeg skal til å lage meg en adventsstake (litt på etterskudd bare...), og krans til døra, + + +!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

About Me

Pyslepia
Ei tulle med alt for mange kreative tanker i hodet sitt, og alt for liten tid. Men noe småtterier blir det allikevel, og det det har jeg tenkt til å vise dere i denne bloggen. For tiden studerer jeg siste året på Master of sciense in Molecular Medicine, Det Medisinske Fakultetet, NTNU. Jeg jobber som resepsjonist noen kvelder i uka på to treningssentre. Litt håndballkasting blir det også!
Vis hele profilen min

Besøksteller

Totalt antall besøkere: Antall besøkende denne måneden: -----------------

Matblogger

Etiketter

Følgere